Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 22:18 - Jumping

Jérôme Guery springt in de top 5!

Doordat de CSI5* rubrieken vanmiddag werden gewisseld omwille van de weersomstandigheden stond er vanavond op de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard nog een 1.45m rubriek in 2 fasen op het programma. Daarin wist Jérôme Guery opnieuw voor een mooie prestatie te zorgen met de 13-jarige ruin Grupo Prom Diego (Verdi TN), met wie hij 2 weken geleden in Madrid nog de eerste manche van de Global Champions League wist te winnen. Guery snelde vanavond in de 2de fase naar een finishtijd van 29.08 seconden en deze prestatie leverde hem uiteindelijk een 5de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de snelle Zwitser Pius Schwizer met de 14-jarige ruin Balou Rubin R (Balou du Rouet). Schwizer haalde zoals we dat van hem gewoon zijn alles uit de kast en met een chronotijd van 26.87 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Amerikaan Spencer Smith nam na Schwizer de 2de plaats voor zijn rekening. Hij was vergezeld van de 14-jarige Theodore Manciais (Kashmir Van Schutterhof) die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 27.57 seconden. De 3de plaats was nog voor de Ier Denis Lynch. Die zadelde de 15-jarige GC Chopin’s Bushi (Contendro II) en samen kruisten ze de eindmeet in 27.88 seconden.

 

Naast Jérôme Guery was ook Gudrun Patteet een van de prijswinnaars in deze rubriek. Zij werd na ook een foutloze 2de fase 11de met Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JEROME GUERY   |   PIUS SCHWIZER   |   SPENCER SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions