Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 18:26 - Jumping

Belgische Young Riders behalen zilver!

Na de overwinning van de Belgische Junioren eerder op de dag was het vanmiddag in het Franse Cabourg uitkijken naar hoe onze Young Riders het er vanaf brachten in hun landenwedstrijd. Chef d’équipe Rik Deraedt had een team samengesteld dat bestond uit Thibeau Spits met Cristalia de Ravel (Corofino), Emilie Conter met Balento C.S (Balou du Rouet), Maartje Verberckmoes met Guidam’s Willow The Second (Willow) en Thibault Philippaerts met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan).

 

Na de eerste ronde stond ons team op de 2de plaats met een totaal van 8 strafpunten. Verberckmoes wist het in die eerste ronde het foutloos te houden, maar de andere 3 teamleden liepen allen tegen 1 jammerlijke springfout aan.

 

In de tweede ronde wist Verberckmoes haar prestatie van de eerste ronde te herhalen en ook Conter wist ditmaal een foutloze ronde af te leveren. Zowel Spits als Philippaerts liepen opnieuw tegen 1 springfout aan en zo eindigen ons land de tweede ronde met 4 strafpunten en met een totaal van 12 strafpunten over de twee rondes.

 

We bleven daarmee 2de en moesten enkel thuisland Frankrijk voor ons dulden met een totaal van 8 strafpunten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions