Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 17:40 - Jumping

Top 5-klassering voor Zoe Conter!

Op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard gaat de meest aandacht dit weekend natuurlijk naar de vierde manche van de Longines Global Champions Tour, maar daarnaast wordt er ten huize Tops-Alexander ook nog tweesterrenniveau gesprongen. In die CSI2* competitie komt voor ons land onder andere Stephex-amazone Zoe Conter aan de start en die wist zich vanmiddag meteen in de picture te rijden tijdens de 1.45m hoge Big Tour. Conter verscheen aan de start met de 9-jarige schimmel Dawa de Greenbay Z (Diarado) en met een foutloze 2de fase in 30.39 seconden startte ze haar concours met een 5de plaats in het klassement.

 

De overwinning in dit hoofdnummer van de CSI2* competitie was voor de Ierse ruiter Darragh Kenny. Die was vergezeld van de 14-jarige Cicomein VDL (Chacco Blue) en met zijn chronotijd van 26.07 seconden was hij ruim 2.5 seconden sneller dan de concurrentie.

 

De Amerikaanse Laura Kraut was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Kenny. Zij nestelde zich met de 9-jarige Haley (Quality Time TN) op de 2de plaats nadat ze de chrono wist te stoppen op 28.72 seconden. Plaats 3 ging opnieuw naar Ierland dankzij Michael Pender en de 10-jarige HHS Fortune (Catoki Z). Pender kruiste de meet in 28.74 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   LAURA KRAUT   |   MICHAEL PENDER   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions