Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 17:16 - Jumping

Belgische Juniors winnen Nations Cup Cabourg

Het Belgische Juniorenteam heeft vanmorgen opnieuw voor een schitterende prestatie weten te zorgen! Nadat het team van chef d’équipe Rik Deraedt vorige week al zilver wisten te behalen tijdens de Nations Cup van het Nederlandse Wierden deden ze vandaag nog beter en wonnen  ze de Nations Cup van het Franse Cabourg.  

 

Deraedt selecteerde voor deze Nations Cup 4 andere namen en rekende ditmaal op Mathieu Bourdeaud’Hui met Toronto Z (Toulon), Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali), Luiz Felipe Neto de Azevedo met Cayenne 244 (Capistrano) en Bart Jay Junior Vandecasteele met Mac Jack Courtier (Indoctro).

 

De eerste ronde kon voor ons land niet beter beginnen, want zowel Bourdeaud’Hui als Ameeuw wisten meteen voor een mooie nulronde te zorgen. Neto de Azevedo zorgde vervolgens met 8 strafpunten voor het schrapresultaat en Vandecasteelde verliet de ring met 4 strafpunten waardoor ons land met 4 strafpunten aan de leiding ging.

 

In de tweede ronde wist Ameeuw opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen en ook Vandecasteele wist ditmaal alle balken netjes in de lepels te houden. Neto de Azevedo kreeg opnieuw 2 springfouten en Bourdeaud’Hui was de tweede ronde gestart met 7 strafpunten. Zo kwam ons aan een totaal van 11 strafpunten, wat voldoende was op de overwinning in de wacht te slepen.

 

Frankrijk en Groot Brittannië volgden samen op de 2de plaats een teamscore van 20 strafpunten.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions