Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/03/2021 22:35 - Jumping

Charlotte Philippe leidt Belgisch peloton!

Met de Jumping International de Courrière staat er deze week op Belgische bodem ook een splinternieuw internationaal concours op het programma. Na de CSI1* competitie gisteren ging daar vandaag ook de CSI2* competitie van start. De 1.40m hoofdrubriek werd vanmiddag gedomineerd door onze landgenoten met op kop Charlotte Philippe en haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo). Philippe, die vorige week nog 5de werd in de CSI2* GP van Kronenberg, toverde in deze speedclass een tijd van 53.14 seconden op het scorebord en daarmee stond ze dus op kop van een Belgisch peloton.

 

Niels Fockaert wist na Philippe de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Fockaert, die eerder op de dag al de rubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen, zadelde de 12-jarige merrie Lady Z (Landor S) en wist de meet te bereiken in 53.74 seconden. Pascal van Laethem was de 3de landgenoot die het podium wist te halen. Hij deed er met de 10-jarige Fiona des Hayettes (Lord des Hayettes) 53.76 seconden over de finish te bereiken.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Axel Vandoorne met Jacarta (Larino), een 8ste plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 12de plaats voor Niels Fockaert met Fokker 50 (Andiamo), een 15de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) en een 19de plaats voor Francois Brichart met Moonlight (Emerald Van ’t Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions