Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/03/2021 21:44 - Jumping

Jens Vandenberk grijpt naast winst…

Naast de concoursen buiten onze landsgrenzen is er deze week ook weer heel wat internationale actie in eigen land. Zo wordt er onder andere opnieuw gesprongen in het Sentower Park van Opglabbeek en daar wisten Jens Vandenberk en Nicola Philippaerts zich vanmiddag in de kijker te springen tijdens de 1.40m hoofdrubriek.

 

Vandenberk rekende opnieuw op de 12-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z), met wie hij begin vorige maand ook al 2 rubrieken wist te winnen in Kronenberg. Hij hield vanmiddag opnieuw de 0 op het scorebord, maar met zijn tijd van 65.02 seconden kwam hij net tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen.  

 

Het was de Argentijn Manuel Chedic die de prestatie van Vandenberk nog wist te overtreffen. Hij stuurde de 9-jarige Abril Ciquadana Semilly (Quadanne Z) naar de eindmeet in 64.28 seconden en voorkwam zo dus een Belgische overwinning. De 3de plaats was voor de Spanjaard Mariano Martinez Bastida, die de 11-jarige Cleartoon (Carthago) onder het zadel had. Hij zette een tijd van 65.11 seconden op het scorebord en  vervolledigde zo het podium.

 

Nicola Philippaerts strandde met de 10-jarige Gijs (Kashmir Van Schuttershof) net naast het podium op de 4de plaats. Hij had er 67.56 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 12de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions