Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/03/2021 21:06 - Jumping

Ludo Philippaerts scoort rankingpunten!

Na de openingsrubriek voor de Juniors mochten vanmiddag in het Franse Cabourg ook de ruiters en amazones van de CSI3* competitie aan hun concours beginnen. Zij mochten direct vol aan de bak, want hun openingsrubriek was meteen een 1.45m hoge Longines Rankingproef. Daarin was er een mooie prestatie voor Ludo Philippaerts, die in het zadel zat van de 9-jarige Mr. Idol S (Plot Blue). Philippaerts wist in deze speedclass alle balken netjes in de lepels te houden en zijn chronotijd van 68.65 seconden leverde hem een 6de plaats op.

 

Ook hier waren het de Franse combinaties die het klassement aanvoerden met bovenaan Kevin Staut en de 11-jarige Iliade Kdw Z (Indoctro). Staut kruiste de meet in 68.03 seconden en wist dus de concurrentie maar nipt achter zich te houden.

 

Charles Henri Ferme volgde zijn landgenoot op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 10-jarige Bellini Dufaure de L (Mylord Carthago) en wist een tijd van 68.29 seconden op het scorebord te brengen. Francois Xavier Boudant vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij snelde met de 10-jarige Brazyl du Mezel (Haloubet de Gorze) naar de meet in 68.46 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 16de plaats voor Emilie Conter met Hiteck (Heartbeat).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions