Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/03/2021 20:48 - Jumping

Goede start voor Vandecasteele!

Het belooft een druk weekend te worden in het Franse Cabourg, waar er dit weekend zowel een driesterrenconcours als een Nations Cup voor de internationale jeugd op het programma staat. Het waren vanmorgen de internationale Juniors die er als eerste aan mochten beginnen in een 1.40m rubriek tegen de klok en daarin kwam de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele meteen goed voor de dag! Vandecasteele kwam met 2 paarden aan de start en wist zich ook met beide paarden meteen in de prijzen te rijden. Het beste resultaat behaalde hij met de 11-jarige merrie Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel). Een foutloze rit in 76.31 seconden leverde hem een 8ste plaats op. En ook met de 9-jarige Mac Jack Courtier (Indoctro) wist hij alle balken netjes in de lepels te houden wat hem dan weer een 11de plaats opleverde.

 

Naast Vandecasteele was ook Mathis Charon Deligny een van de prijswinnaars. Ook hij bleef men de 10-jarige Baya du Lys (Quaprice du Bois Margot) foutloos en volgde na Vandecasteele op de 9de plaats.

 

Het waren de Franse ruiters die wisten te domineren met op kop Charles Berthol en de 14-jarige Cardea (Cardento VDL). Hij kruiste de meet in 71.38 seconden en stond daarmee op kop van een integraal Frans podium.

 

Gauthier Lenoit met de 12-jarige Valkera d’Anto (Toulon) en Louise Sadran met de 11-jarige All Right du Genet (Allegreto) waren de andere podiumgegadigden. Zij kwamen over de meet in respectievelijk 72.99 seconden en 74.06 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions