Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/05/2021 12:21 - Jumping

Ook Charlotte Philippe wordt 5de in de GP!

Net als op het CSIO van Rome stond gisteren namiddag ook in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg de Grote Prijs op het programma, weliswaar op tweesterrenniveau. Onze landgenote Charlotte Philippe had er tot dan al een uitstekend concours opzitten en bevestigde die goede vorm gisteren nog eens met een uitstekende prestatie in de Grote Prijs. Philippe rekende op de 11-jarige merrie Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) en was een van de 16 combinaties die een wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield het duo het opnieuw foutloos en hun chronotijd van 37.90 seconden leverde hen een 5de plaats op.

 

Winst was er opnieuw voor de Ier Michael Pender, die donderdag ook al de GP-kwalificatie wist te winnen. Hij kruiste met de 10-jarige Hhs Calais (Cavalier Royale) naar de meet in 33.92 seconden en daarmee had hij bijna anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaat was voor de Duitser Christian Kukuk, die de 10-jarige Creature (Colestus) onder het zadel had. De stalruiter van Ludger Beerbaum deed een uitstekende poging, maar kwam uiteindelijk over de meet in 35.36 seconden. Zijn landgenoot Tim Rieskamp-Goedeking vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij bracht de 12-jarige Coldplay (Chacco Blue) aan de meet in 35.65 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions