Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2021 23:17 - Jumping

Wathelet scoort podiumplaats in Rome!

Op het CSIO van Rome op de Piazza di Siena was het rond het middaguur tijd voor de Kleine Grote Prijs, de hoofdrubriek van de dag waarin de hindernissen op een hoogte van 1.55m stonden. 13 van de 70 combinaties die aan de start verschenen wisten het in de basisomloop foutloos te houden en zo een ticket voor de barrage bemachtigen. Een van die 13 was onze landgenoot Gregory Wathelet met de 11-jarige ruin Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden). Wathelet hield het in die barrage opnieuw foutloos en zijn chronotijd van 38.22 seconden leverde hem uiteindelijk een 3de plaats op.

 

Het leek er op dat het een 2de plaats zou gaan worden voor Wathelet, maar daar stak de Amerikaan Kent Farrington nog net een stokje voor. Als voorlaatste combinatie opnieuw aan de start snelde hij met de 14-jarige Creedance (Lord Z) naar een overtuigende chronotijd van 35.66 seconden en daarmee verzekerde hij zich van een nieuwe overwinning.

 

Daarmee verwees hij ook onmiddellijk de Italiaan Lorenzo De Luca naar de 2de plaats. De Luca had met de 14-jarige Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker) een tijd neergezet van 37.30 seconden, maar moest dus vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   KENT FARRINGTON   |   LORENZO DE LUCA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions