Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2021 22:54 - Jumping

Belgische Junioren behalen zilver in Wierden

Een dag nadat de Belgische Senioren goud wisten te behalen tijdens de CSIO5* Nations Cup van Rome was het uitkijken naar hoe de Belgische jeugdteams het er vanaf brachten op het Dutch Youngster Festival van Wierden. De Junioren wisten vanmiddag in ieder geval voor een puike prestatie te zorgen en verzekerden zich van de zilveren medaille.

 

Bondscoach Rik Deraedt selecteerde voor deze Nations Cup een team dat bestond uit Tristan Guisson met Naturelle V/h Legitahof Z (Nabab de Rêve), Evelyne Putters met Eye Of The Tiger (Carambole), Aurelia Guisson met No Limit V/h Legitahof Z (Nabab de Rêve) en Anthony Philippaerts met Jango S (Winningmood van de Arenberg).

 

Na de eerste ronde stond ons land nog samen met Ierland aan de leiding. Tristan Guisson had als eerste starter meteen voor het schrapresultaat weten te zorgen met 4 strafpunten, Evelyne Putters en Aurelia Guisson wisten beiden voor een foutloze ronde te zorgen en Anthony Philippaerts slaagde er wel in om alle balken in de lepels te houden, maar was dan weer net een fractie te traag waardoor hij tegen 1 strafpuntje voor tijd aanliep.

 

In de tweede en beslissende ronde konden ze die leiderspositie helaas niet vasthouden. Aurelia Guisson bleef opnieuw foutloos en zowel Tristan Guisson als Evelyne Putters verlieten de ring met ieder 4 strafpunten. Anthony Philippaerts kreeg in de tweede ronde 2 springfouten achter zijn naam waardoor ons land uitkwam op 8 strafpunten uit de tweede ronden en 9 strafpunten in totaal.

 

Daardoor moest het Ierland voor zich dulden, dat in de tweede ronde maar 4 strafpunten verzamelden en daardoor op een totaal van 5 strafpunten uitkwamen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions