Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2021 22:33 - Jumping

Belgen domineren juniorenrubriek in Wierden!

Na de ochtendrubriek voor de Pony’s was het vanmorgen op het Dutch Youngster Festival van Wierden opnieuw de beurt aan de Junioren om hun opwachting te maken. Deze 1.35m hoge Small Tour werd gedomineerd door onze landgenoten met op kop Rik Nauta. Die was vergezeld van de Limestone Grey (Try-Time), die tot voor enkele maanden nog het mooie weer maakte op de Stephex Stables. Nauta spurtte in deze rubriek tegen de klok naar de eindmeet in 56.02 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

En ook de 2de plaats was hier dus voor ons land dankzij Aurelia Guisson en haar 12-jarige topmerrie Berlini From Second Life Z (Berlin). Guisson, die de laatste weken in uitstekende doen is, doorkruiste de eindmeet in 58.89 seconden. De Nederlandse amazone Pam Nieuwenhuis nam na het Belgische duo de 3de plaats voor haar rekening. Zij bracht de 11-jarige Bertha 10 (Balou du Rouet) foutloos aan de meet in 59.76 seconden.

 

Verder was ook Tristan Guisson een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze rit 5de met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   PAM NIEUWENHUIS   |   RIK NAUTA   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions