Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2021 22:19 - Jumping

Robbe Van Boxstael strandt net naast podium

Hoewel de 4 verschillende Grote Prijzen gisteren al werden afgewerkt werd er ook vandaag weer duchtig gesprongen op het Dutch Youngster Festival van Wierden. De dag startte daar vanmorgen met de 1.25m hoge Small Tour voor de Pony’s en daarin was onze landgenoot Robbe Van Boxstael een van de prijswinnaars. Van Boxstael kwam aan de start met zijn 8-jarige schimmelhengst Romeo Van De Groenweg (Dexter Leam Pondi) en wist in deze speedclass ook een foutloze ronde af te leveren. Hij kwam uiteindelijk over de meet in 58.53 seconden wat hem uiteindelijk een 4de plaats opleverde.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Ierse amazone Marta Hughes-Bravo met de 10-jarige Hhs Mustang Sally (Annaghmore Boomerang). Zij kruiste de meet in 55.22 seconden en daarmee wist ze de concurrentie de loef af te steken. De Brit Henry Squibb volgde na Hughes-Bravo op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 18-jarige Casino Royale en wist een tijd van 56.48 seconden op het scorebord te brengen. De 3de plaats bleef in Nederland en daarvoor zorgde River Morssinkhof met de 24-jarige Moonlight Flight. Zij hadden er 56.71 seconden voor nodig om hun omloop tot een goed einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Vic De Plecker met Swarovski (Anydale Ron).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions