Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2021 16:07 - Jumping

Jérôme Guery start de dag in de top 5!

Op de Piazza di Siena van Rome heeft onze landgenoot Jérôme Guery zich vanmorgen opnieuw in de prijzen weten te rijden. In de 1.50m hoge ochtendrubriek met joker verscheen hij aan de start met zijn 11-jarige hengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle). Guery hield alle balken netjes in de lepels in de lepels en zijn finishtijd van 46.02 seconden leverde hem een mooie 5de plaats op.

 

De winst was voor de Ier Mark Mcauley met de 9-jarige ruin Cap West (Chacco Blue). Mcauley kruiste de meet in 45.26 seconden en daarmee wist hij de concurrentie dus nipt achter zich te houden. De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Emilie Bicocchi en de 11-jarige Flinton (Clinton). Bicocchi zette de klok stil op 45.44 seconden en wist zo het dichtst in de buurt te komen van Mcauley. Paolo Paini tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 45.48 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Caccolie (Chacco Blue).

 

Wat verderop in het klassement behoorde ook Olivier Philippaerts opnieuw bij de prijswinnaars. Hij werd 8ste met de 9-jarige Miro (Diamant de Semilly), met wie hij zich ook de voorbije dagen al tweemaal wist te klasseren.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions