Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 23:14 - Jumping

Laure Tijskens wint de GP voor de Pony’s!

Wat een topdag voor de Belgische delegatie op het Dutch Youngster Festival van Wierden in Nederland! Na zilver in de Grote Prijs voor de Juniors en goud in de Grote Prijs voor de Children kreeg vanavond ook de Grote Prijs voor de Pony’s een Belgische winnaar. Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was de Belgische Kampioene Laure Tijskens die er de eindlaureate werd. In het zadel van haar 12-jarige vosruin Navayo (Jerome Van De Vondelhoek) bleef Tijskens in een 6-koppige barrage foutloos en dit in een tijd van 38.91 seconden.

 

Ook op de 2de plaats kregen we een amazone met de Duitse Hanna Bräuer. Zij snelde met de 14-jarige Cookie 60 (Do It Again) naar een finishtijd van 41.16 seconden en kwam daarmee het dichtst in de buurt van de prestatie van Tijskens. De Nederlander Logan Fiechter was goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zette met de 10-jarige Minerva For Play (For Next Generation) een tijd van 43.09 seconden op het scorebord en vervolledigde daarmee het podium.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Vic De Plecker met Orchid’s Anucia (Kanshebber) en een 12de plaats voor Seppe Wouters met Kandide Van Seven Oaks (Atlantic).

 

TAGS   |   LOGAN FIECHTER   |   HANNA BRäUER   |   LAURE TIJSKENS   |   VIC DE PLECKER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions