Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 22:49 - Jumping

Seppe Wouters triomfeert in de Children-GP!

Bij de Juniors moesten we vanmiddag nog tevreden zijn met zilver, maar bij de Children kregen we vanmiddag dan toch een Belgische GP-overwinning! Het was Seppe Wouters die er de eindlaureaat werd met de 7-jarige ruin Porthos Maestro Wh Z (Picasso Z), waarmee hij ook gisteren al de prijzen wist te halen. In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen stopte Wouters de klok op 30.70 seconden en daarmee had hij toch ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Britse Noora Von Bülow nam na Wouters de 2de plaats voor haar rekening. Zij was vergezeld van de 12-jarige Dabelle (Nabab de Rêve), die ze naar de meet wist te sturen in 32.02 seconden. De Spanjaard Lucas Lopez Benito vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 32.09 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Ur De Peleben (Toulon).

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Loris Dubuisson met Gloria De Profondreieux (Ugano Sitte)  en een 11de plaats voor Estee Bomere met History Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart).

 

TAGS   |   LUCAS LOPEZ BENITO   |   NOORA VON BüLOW   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions