Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 22:31 - Jumping

Jos Verlooy scoort opnieuw in St. Tropez!

Nadat hij gisteren al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen tijdens de eerste ronde van de Global Champions League heeft Belgisch Kampioen Jos Verlooy ook vandaag weten te scoren op de Longines Global Champions Tour van het Franse St. Tropez. In de 1.50m hoofdrubriek rekende Verlooy vanavond op zijn 13-jarige kampioenenpaard Varoune (Verdi TN) en was hij een van de 11 combinaties die een ticket voor de  barrage wisten te bemachtigen. Verlooy hield het opnieuw foutloos en zijn tijd van 38.93 seconden leverde hem ditmaal een 4de plaats op.

 

De overwinning was voor de Zweed Peder Fredricson, die in 2017 in eigen land Europees Kampioen werd. Fredricson rekende op de 15-jarige Catch Me Not S (Cardento VDL) en verschalkte de concurrentie met een chronotijd van 34.66 seconden.

 

Daarmee klopte hij onder andere de Fransman Julien Epaillard, die ditmaal genoegen moest nemen met de 2de plaats. Epaillard zat opnieuw in het zadel van de 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame), maar kwam met zijn tijd van 34.87 seconden net tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Nederlander Maikel van der Vleuten vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de eveneens 9-jarige Elwikke (Eldorado van de Zeshoek) naar de eindmeet in 37.34 seconden.

 

Verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor Pieter Devos met Apart (Larino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions