Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 21:42 - Jumping

Vincent Lambrecht 3de in CSI2* GP Bonheiden!

Onze landgenoot Vincent Lambrecht heeft er een schitterende slotdag opzitten op de internationale jumping van Bonheiden! Nadat hij eerder op dag al winnaar werd van de 1.35m rubriek wist hij vanavond ook voor een sterkte prestatie te zorgen in de afsluitende CSI2* GP. Lambrecht rekende opnieuw op de 12-jarige Catwalk Harry (Verdi TN) en wist zich samen met nog 8 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw de 0 op het scorebord en zijn finishtijd van 37.10 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op.

 

De winst ging naar de snelle Brit Guy Williams met de 16-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude), waarmee hij woensdag ook al de Longines Rankingproef wist te winnen. Williams snelde naar de eindmeet in 35.32 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats ging naar de Nederlandse amazone Kim Emmen. Die was vergezeld van de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) en nestelde zich nog net voor Lambrecht na een chronotijd van 35.52 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Marthe Heudens met Linguini de la Pomme (Marius Claudius), een 9de plaats voor Cyril Cools met Grupo Prom Rahmannshof Before (Tenerife VDL) en een 11de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London).

 

TAGS   |   GUY WILLIAMS   |   KIM EMMEN   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions