Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 21:26 - Jumping

Anthony Philippaerts grijpt naast GP-winst!

Op het Dutch Youngster Festival van Wierden stonden vanmorgen nog eerst twee nevenproeven op het programma, maar daarna was het GP-time. De eerste Grote Prijs die net voor de middag op het programma stond was die voor de Juniors en daarin wist de jonge Anthony Philippaerts voor een mooie prestatie te zorgen. De jongste zoon van Ludo Philippaerts verscheen aan de start met de 12-jarige merrie J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) en was een van de 18 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Philippaerts bleef in die druk bezette barrage opnieuw foutloos, maar zijn tijd van 36.98 seconden was net niet voldoende om voor een Belgische GP-overwinning te zorgen. Toch gaf hij zichzelf op deze manier een schitterend verjaardscadeau.

 

Het was de Ierse ruiter Max Wachman die de prestatie van Philippaerts nog wist te overtreffen. Hij kruiste met de 10-jarige merrie Brooklyn de Hus (Conrad de Hus) de meet in 35.75 seconden en daarmee mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Duitse amazone Johanna Beckmann, die de 10-jaige Alphajet Db (Arpeggio) onder het zadel had. Beckmann stopte de klok op 37.14 seconden en sloot daarmee het podium af.

 

Naast Anthony Philippaerts was ook Tristan Guisson een van de prijswinnaars. Hij bleef met de 9-jarige Naturelle v/h Legitahof Z (Nabab de Rêve) foutloos en zijn tijd van 40.14 seconden leverde hem een 9de plaats op.

 

TAGS   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   JOHANNA BECKMANN   |   MAX WACHMAN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions