Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 16:58 - Jumping

Vincent Lambrecht wint in Bonheiden!

Op Jumping Bonheiden zijn ze vandaag inmiddels al toe aan de slotdag en dat wil zeggen dat de meeste ogen natuurlijk gericht zijn op CSI2* GP. Maar voor het zover was stond ook nog een 1.35m rubriek geprogrammeerd en daarin kwamen onze landgenoten bijzonder sterk voor de dag! Maar liefst 8 van de plaatsen in de top 10 van het klassement kleuren zwart, geel en rood!

 

Bovenaan het klassement zagen we Vincent Lambrecht, die zich de voorbije dagen al meerdere malen in de prijzen wist te rijden. Lambrecht zat in het zadel van de 10-jarige ruin Aiace l’Eroe (Toulon) en met een chronotijd van 26.25 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor Constant van Paesschen, die vorig weekend nog aan het werk was op de Longines Global Champions Tour van Madrid. Van Paesschen rekende vanmiddag op de 8-jarige Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) die hij naar de meet wist te sturen. De Nederlandse amazone Kim Emmen was de enige die de Belgische dominantie even kon doorprikken. Zij snelde met de 7-jarige merrie Lady Angeles (Los Angeles) naar de meet in 26.63 seconden en dit leverde haar een mooie 3de plaats op.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Koen Vereecke met Qp Castellane (Casall), een 5de plaats voor Steve Auwers met Extreme M (Vaillant), een 6de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze (Ponsee V), een 8ste plaats voor Pieter De Brabandere met Mien Vd Bisschop (President), een 9de plaats voor Dries Dekkers met D&J Havanna (Griseldi), een 10de plaats voor Gilles Nuytens met Copiapo Z (Calvaro Z), een 11de plaats voor Bertrand Genin met Vesta de Coquerie (Indoctro), een 12de plaats voor Melissa Zerbini met d’Jet-Set Di Vico-P (Toulon), een 13de plaats voor opnieuw Christophe Vanderhasselt, ditmaal met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte), een 14de plaats voor Jens Thys met Kapucijn V/D Donkhoeve (Vagabond de la Pomme), een 16de plaats voor Gaetan Stalpaert met Chine Vh Heirhof Z (Crown Z), een 19de plaats voor Marthe Heudens met Enjoy Van ’T Hulgenrode Z (Emerald Van ’t Ruytershof) en een 20ste plaats voor Jeroen Appelen met Monte Blue PS (Monte Bellini).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   KIM EMMEN   |   KOEN VEREECKE   |   STEVE AUWERS   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions