Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 16:02 - Jumping

Charlotte Philippe is in bloedvorm!

Onze landgenote Charlotte Philippe heeft vanmorgen in het Equestrian Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg de 1.40m hoge Medium Tour volledig naar haar hand weten te zetten! Philippe, die gisteren tijdens de openingsdag ook al 3de was, domineerde en wist zowel de 1ste als de 2de plaats voor haar rekening te nemen.

 

Winnen deed ze met de 12-jarige merrie Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann), die ze enkele maanden geleden overnam van Rik Hemeryck. Philippe klokte af in 59.70 seconden en bleef zo als enige combinaties onder de grens van de 60 seconden. Voor haar 2de plaats kon ze opnieuw rekenen op haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo), met we ze gisteren dus ook al 3de was. Ook ditmaal bleef ze foutloos en dit in een tijd van 60.06 seconden. De 3de plaats was voor de Luxemburger Marcel Ewen. Die had de 10-jarige Laderas Flandria (Flamenco de Semilly) gezadeld en samen kwamen ze over de meet in 60.32 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 19de plaats voor Emilie Conter met Bambou de l’Yserand (Diamant de Semilly) en een 26ste plaats voor Simon Morssinkhof met Lady-Lou Old (Balou Star).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   MARCEL EWEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions