Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/05/2021 13:02 - Jumping

Opnieuw podiumplaats voor O. Philippaerts!

Onze landgenoot Olivier Philippaerts blijft het uitstekend doen op het CSIO van Rome op de Piazza di Siena. Nadat hij zich gisteren tijdens de openingsdag al tweemaal in de prijzen te rijden was het vanmorgen opnieuw raak in de 1.45m hoge ochtendrubriek. Philippaerts verscheen aan de start met de 9-jarige ruin Miro (Diamant de Semilly), met wie hij gisteren ook al 5de was, en verzekerde zich van de 3de plaats nadat hij in de 2de fase een tijd van 24.57 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Het waren opnieuw de Italianen die domineerden met kop Antonio Maria Garofalo. Die rekende opnieuw op zijn 8-jarige hengst Presley Degli Assi (Presley Boy), met wie hij zich gisteren ook al wist te klasseren. Garofalo snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 24.36 seconden en daarmee hield hij dus opnieuw de overwinning in eigen land. De 2de plaats was voor Guido Franchi, die vergezeld was van de 17-jarige Quixotic DC (Burggraaf). Franchi wist de klok te stoppen op 24.41 seconden en was zo dus nog iets sneller dan Philippaerts.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions