Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 23:11 - Jumping

Top 10-klassering voor Olivier Philippaerts!

De openingsdag op de Piazza di Siena in de Italiaanse hoofdstad Rome werd vanavond afgesloten met de 1.55m hoofdrubriek. In deze speedclass was voor ons land Olivier Philippaerts een van de prijswinnaars met de 10-jarige hengst Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue). Philippaerts, die zich vanmorgen ook al wist te klasseren in de 1.45m hoge openingsrubriek, hield opnieuw alle balken netjes in de lepels en zijn tijd van 63.25 seconden leverde hem ditmaal een 10de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Amerikaan Kent Farrington. Die had de 14-jarige ruin Creedance (Lord Z) gezadeld en met zijn finishtijd van 57.84 seconden was hij toch weer beduidend sneller dan de concurrentie. De 2de plaats ging naar de Fransman Kevin Staut, die afgelopen zondag tijdens de slotrubriek van de Longines Global Champions Tour van Madrid ook al 2de werd achter Marlon Zanotelli. Staut was ditmaal vergezeld van de 12-jarige Visconti Du Telman (Toulon) en wist de meet te bereiken in 59.38 seconden. De Brit Harry Charles tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 12-jarige Valkiry de Zance (Diamant de Semilly) de klok stil op 60.36 seconden.

 

TAGS   |   HARRY CHARLES   |   KENT FARRINGTON   |   KEVIN STAUT   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions