Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 22:49 - Jumping

Nieuwe topprestatie voor Pieter Clemens!

Nadat ze al 4de werden in de Longines Rankingproef van gisteren hebben vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens en de 10-jarige Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur Z) vanmiddag op Jumping Bonheiden opnieuw voor een topprestatie weten te zorgen! In de tweede 1.45m hoge Longines Rankingproef bleven Clemens en Agadance net als gisteren foutloos en met hun finishtijd van 57.43 seconden hadden ze ditmaal net wel een podiumplaats te pakken.

 

Het waren, ook net als gisteren, de Britse combinaties die bovenaan het klassement te vinden waren. Zo was de overwinning voor de snelle Laura Renwick met haar 10-jaige Arkuga (Arko III). Renwick, die gisteren al 3de werd, kruiste de meet in 56.93 seconden en daarmee mocht ze de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist ook Guy Williams de prestatie van Clemens nog te overtreffen. Hij rekende opnieuw op zijn 16-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude), die hij naar de meet wist te loodsen in 57.21 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London), een 8ste plaats voor Benny Naessens met Mistral van de Vogelzang (Elvis Ter Putte), een 13de plaats voor Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte), een 14de plaats voor Koen Vereecke met Lector van de Bisschop (Bamako de Muze) en een 15de plaats voor Pieter De Brabandere met Norton (Joop 111).

 

TAGS   |   GUY WILLIAMS   |   LAURA RENWICK   |   PIETER CLEMENS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions