Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 22:25 - Jumping

Tristan Guisson snelt naar winst in Wierden!

De Belgische delegatie heeft er een uitstekende dag opzitten op het Dutch Youngster Festival in Wierden! Nadat Vic De Plecker eerder op dag al voor een Belgische overwinning wist te zorgen in de Big Tour van de Pony’s kreeg vanmiddag ook de 1.35m hoge Small Tour van de Juniors een Belgische winnaar. Het was namelijk Tristan Guisson die er de beste was met de 13-jarige schimmelmerrie Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I). Guisson hield zowel in de 1ste als in de 2de fase alle balken netjes in de lepels en met zijn chronotijd van 26.84 seconden liet hij opnieuw ons nationale volkslied weerklinken.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Senna Everse en de 10-jarige schimmelhengst Grodino (Eldorado van de Zeshoek). Ook Everse wist het foutloos te houden, maar zij had er 27.90 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed einde te brengen. Liesje Vorlijk tenslotte wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij kwam over de meet in 31.78 seconden en rekende daarvoor dan weer op de 11-jarige Farfan M (Cantos).

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Rik Nauta met zijn nieuwe troef Limestone Grey (Try-Time).

 

TAGS   |   LIESJE VROLIJK   |   SENNA EVERSE   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions