Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 17:13 - Jumping

Gilles Thomas debuteert in de prijzen!

Na de tweede manche van vorige week in de Spaanse hoofdstad Madrid trekt de Longines Global Champions Tour deze week naar Frankrijk en meer bepaald naar het zonnige St. Tropez. Voor ons land maakt gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas er zijn langverwachte debuut en dat deed hij vanmiddag meteen uitstekend! In de 1.45m hoge openingsrubriek wist hij zich namelijk te klasseren met zijn 10-jarige merrie Luna van het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker). Thomas, die vandaag zijn 23ste verjaardag viert, klokte in de 2de fase af in 28.83 seconden wat hem uiteindelijk een mooie 7de plaats opleverde.

 

De winst in dit openingsnummer was voor de snelle Fransman Julien Epaillard. Die rekende op de 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) en met een finishtijd van 26.66 seconden wist hij opnieuw alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Spanjaard Sergio Alvarez Moya volgde na Epaillard op de 2de plaats. Moya zadelde de 11-jarige Kardenta Van ’t Meerhof (Cardento VDL) en hij wist dan weer een chronotijd van 27.10 seconden op het scorebord te brengen. Epaillard’s landgenoot Edward Levy vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 13-jarige Uno de Cerisy  (Open Up Semilly) naar de eindmeet in 27.58 seconden.

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   GILLES THOMAS   |   JULIEN EPAILLARD   |   SERGIO ALVAREZ MOYA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions