Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 16:46 - Jumping

Ook Seppe Wouters in de prijzen in Wierden!

De Belgische delegatie blijft het uitstekend doen op het internationale jeugdconcours in het Nederlandse Wierden! Na de goede prestaties in de eerste twee rubrieken werd die lijn ook gewoon doorgetrokken in de derde rubriek van de dag. In deze 1.30m hoge Big Tour voor de Children was het Seppe Wouters die zich naar een topklassering wist te springen. Wouters zadelde de 7-jarige ruin Porthos Maestro Wh Z (Picasso Z) en legde beslag op de 2de plaats nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 31.18 seconden.

 

Enkel de Ierse ruiter Robert Russell wist de prestatie van Wouters nog te overtreffen. Hij zette met de 13-jarige Ballyrobin Nimmerdor (Lancelot) de klok stil op 30.01 seconden en daarmee mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats bleef in eigen land met amazone Britt Schaper en de 9-jarige ruin Bad Boy (Zilverstar T). Zij hadden er 31.79 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Verder was ook Loris Dubuisson een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze 2de fase 7de met Gloria De Profondrieux (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   BRITT SCHAPER   |   ROBERT RUSSELL   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions