Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 16:28 - Jumping

Emilie Conter springt op het podium!

Naast het Dutch Youngster Festival van Wierden wordt er bij onze Noorderburen deze week natuurlijk ook opnieuw internationaal gesprongen in het Equestrian Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Voor ons land kom daar onder andere Stephex-amazone Emilie Conter aan de start en zij wist zich vanmiddag in de picture te springen tijdens de 1.40m hoge Grote Prijs-kwalificatie. Conter verscheen aan de sart met de 12-jarige hengst Hiteck (Heartbeat) en met een foutloze ronde in 65.36 seconden wist ze beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Het was de Ierse ruiter Michael Pender die hier met de overwinning ging lopen. Pender zat in het zadel van de 10-jarige merrie Hhs Fortune (Catoki Z) en met een chronotijd van 60.51 seconden wist hij de concurrentie met veel gemak achter zich te laten. De 2de plaats was voor de Braziliaan Stephan de Freitas Barcha. Die wist met de 11-jarige merrie Angelina Van ’T Klein Asdonk Z (Andiamo Z) de klok te stoppen op 63.75 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de snelle Ier.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions