Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 16:14 - Jumping

Vic De Plecker wint Big Tour in Wierden!

De eerste Belgische overwinning op het Dutch Youngster Festival van Wierden is een feit! De 1.30m hoge Big Tour voor de Pony’s werd rond het middaguur namelijk gewonnen door Vic De Plecker met zijn 10-jarige topmerrie Orchid’s Anucia (Kanshebber). De Plecker wist in de 2de fase een chronotijd van 25.61 seconden op het scorebord te brengen en daarmee had hij exact een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Italiaan Juan David Benedetti Barberi was degene die het dichtst in de buur wist te komen van De Plecker. Hij stuurde de 13-jarige Borak naar de meet in 26.11 seconden wat hem dus een 2de plaats opleverde. De 3de plaats was dan opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Merel Braspenning. In het zadel van de 10-jarige Parco Van ’t Hollandhof (Berktzicht Jekilja) kruiste zij de finishlijn in 26.40 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions