Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2021 14:38 - Jumping

Uitstekende start voor Guery en Philippaerts

Naast de derde manche van de Longines Global Champions Tour in het Franse St. Tropez is het dit weekend ook uitkijken naar de eerste Nations Cup van het seizoen. Die vindt plaats op de Piazza di Siena in de Italiaanse hoofdstad Rome en de Belgische delegatie ging daar vanmorgen meteen uitstekend van start. In de 1.45m hoge openingsrubriek was er een 2de plaats voor Jérôme Guery met de 9-jarige schimmelruin Great Britain V, een zoon van Nabab de Rêve met wie hij twee weken geleden nog 3de was in de CSI2* GP van Opglabbeek. Guery snelde in deze speedclass naar de meet in 65.65 seconden.

 

En daarmee moest hij enkel de Italiaan Filippo Marco Bologni voor zich dulden. Bologni was vergezeld van de 17-jarige hengst Quidich de La Chavee (President) en met een chronotijd van 64.00 seconden wist hij meteen voor een thuisoverwinning te zorgen. En ook de 3de plaats bleef hier in eigen land dankzij Antonio Maria Garofalo. Die zadelde de 8-jarige Presley Degli Assi (Presley Boy) en samen wisten zij de eindmeet te bereiken in 66.93 seconden.

 

Naast Jérôme Guery startte ook Olivier Philippaerts uitstekend op Italiaanse bodem. Hij rekende op de 9-jaige ruin Miro (Diamant de Semilly) en met een foutloze rit in 70.64 seconden wist hij plaats 5 voor zijn rekening te nemen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions