Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2021 16:01 - Jumping

Clemens en Stalpaert in top 5 van Bonheiden!

In tegenstelling tot de meeste andere concoursen wordt er op Jumping Bonheiden al sinds gisteren opnieuw internationaal gesprongen. Na de ochtendrubrieken voor de jonge paarden stond daar vanmiddag dan ook de eerste 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens wist er voor de beste Belgische prestatie te zorgen met de 10-jarige ruin Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur Z). De stalruiter van Jos Lansink hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos, maar met zijn tijd van 24.46 seconden strandde hij wel net naast het podium op de 4de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de snelle Brit Guy Williams. Die rekende op zijn 16-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) en met een finishtijd van 24.31 seconden mocht Williams een nieuwe overwinning op zijn palmares bijschrijven. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida volgde Williams op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 15-jarige Quicksilver (Quick Star), die hij naar de meet wist te sturen in 24.39 seconden. De 3de plaats was opnieuw voor Groot-Brittannië dankzij Laura Renwick en de 10-jarige Arkuga (Arko III). Renwick kruiste de meet in 24.45 seconden en hield zo Clemens dus net van het podium.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento VDL) en een 6de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions