Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2021 13:54 - Jumping

Aurelia Guisson strandt naast het podium…

De internationale jeugd verzamelt deze week in Nederland voor het de landenwedstrijd op het Dutch Youngster Festival in Wierden. De openingsdag startte daar vanmorgen met de 1.35m hoge Small Tour voor de Juniors en daarin wist Aurelia Guisson meteen voor een mooie prestatie te zorgen. Guisson, die twee weken geleden met enkele overwinningen nog sterk voor de dag kwam in het Sentower Park van Opglabbeek, zadelde haar 8-jarige schimmelmerrie No Limit v/h Legita Hof Z (Nabab de Rêve) en wist na een foutloze 2de fase in 27.00 seconden beslag te leggen op de 4de plaats.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Deense amazone Nikoline Dresler met de 16-jarige schimmelmerrie Cascada 33 (Contact Me). Zij wist de klok te stoppen op 26.10 seconden en daarmee de concurrentie dus achter zich te houden. Het zilver bleef hier in eigen land en daarvoor zorgde Thijmen Vos met de 15-jarige Calgary 56 (Carinjo). Zij hadden er 26.38 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen. De Zwitserse Géraldine Straumann en de 16-jarige Agneta Charming Miss Jones (Ars Vivendi) vervolledigen hier het podium op de 3de plaats. Zij brachten een tijd van 26.70 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions