Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2021 18:46 - Jumping

Carton-Grootjans 6de in CSI3* GP Opglabbeek!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd het driesterrenconcours vanmiddag afgesloten met de Grote Prijs. 14 van de 60 combinaties die aan de start verschenen wisten het in de basisomloop foutloos te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een mooi gemiddelde dus! Een van die 14 was onze landgenote Ann Carton-Grootjans met haar 11-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker). Carton-Grootjans slaagde erin om het in de barrage opnieuw foutloos te houden en haar finishtijd van 36.84 seconden leverde haar een mooie 6de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Britse amazone Emma Stoker, die rijdt voor stal van Axel Verlooy. Zij zat in het zadel van de eveneens 11-jarige Kontador Vdm (Eldorado van de Zeshoek) en met een finishtijd van 34.02 seconden wist zij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De in ons land gevestigde Egyptenaar Abdel Saïd wist na Stoker de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij had voor deze Grote Prijs de 12-jarige Jumpy van de Hermitage (Toulon) gezadeld en kruiste de eindmeet in 34.13 seconden. De 3de plaats was voor de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes met de 12-jarige H5 Elvaro (Calvaro F.C.). Hij had er dan weer 35.11 seconden voor nodig om deze barrage de finish te bereiken.

 

Verder was erg nog een 8ste plaats voor Maartje Verberckmoes met Guidam’s Willow The Second (Willow), een 9de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck) en een 10de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions