Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2021 17:28 - Jumping

Kumps schittert opnieuw in GP Gorla Minore!

Alexander Kumps voelt zich duidelijk in zijn sas in het Equieffe Equestrian Centre van het Italiaanse Gorla Minore! Een week nadat hij al 5de werd in de CSI4* GP heeft hij vanmiddag ook weten te schitteren in de CSI3* GP. Kumps verscheen opnieuw aan de start met zijn 10-jarige Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) en was een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin liep hij helaas tegen een springfout aan en zijn tijd van 44.35 seconden leverde hem uiteindelijk een 7de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Britse ruiter William Funnell met de 11-jarige Equine America Billy Diamo (Cevin Z). Funnell bleef foutloos en snelde naar een finishtijd van 41.49 seconden. De Braziliaan Felipe Amaral volgde Funnel op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 14-jarige Germanico T (Numero Uno) en had er 42.42 seconden voor nodig om zijn barrage tot een goed einde te brengen. De 3de plaats ging opnieuw naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde Joseph Stockdale. Hij stuurde de 10-jarige Equine America Cacharel (Cachas) naar de meet in 42.94 seconden.

 

Thibeau Spits en zijn 10-jarige merrie Classic Touch DH (Casall) kregen een fout in de basisomloop en strandden net buiten de prijzen op de 16de plaats.

 

TAGS   |   ALEXANDER KUMPS   |   FELIPE AMAREL   |   JOSEPH STOCKDALE   |   WILLIAM FUNNELL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions