Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2021 11:40 - Jumping

Gudrun Patteet springt op het podium!

Op het viersterrenconcours van Bourg en Bress in Frankrijk is het natuurlijk uitkijken naar de CSI4* GP die vanmiddag op het programma staat, maar voor het zover is stond er vanmorgen nog een 1.45m rubriek geprogrammeerd. Daarin wist onze landgenote Gudrun Patteet zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Patteet rekende op de 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) en wist beslag te leggen op een 3de plaats nadat ze de klok wist te stoppen op 62.57 seconden.

 

De winst in deze ochtendrubriek ging naar de snelle Fransman Julien Epaillard. Die was vergezeld van de eveneens 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) en met een chronotijd van 59.90 seconden wist hij opnieuw een overwinning op zijn palmares te schrijven. Op de 2de plaats kregen we met de Zwitser Pius Schwizer nog zo’n snelheidsduivel. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Ambrosio D’Alcy (Cabdula Du Tillard), die hij naar de meet wist te sturen in 61.54 seconden.

 

Verder was ook Rik Hemeryck opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze ronde 9de met Lolita Du Ta D’Bo (Igor van de Vaddenhoek).

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   JULIEN EPAILLARD   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions