Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2021 11:23 - Jumping

Thibeau Spits start de slotdag met winst!

Onze landgenoot Thibeau Spits in zijn slotdag in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore vanmorgen uitstekend gestart. In de 1.35m ochtendrubriek werd hij zonet namelijk de winnaar met zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), waarmee hij ook de voorbije dagen al de prijzen wist te halen. Spits snelde in deze rubriek rechtstreeks op tijd naar de finish in 52.08 seconden en daarmee wist hij bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Zwitserse amazone Barbara Schnieper met de 11-jarige merrie Judy Km (Joly St. Hubert). Zij kruiste de meet in 52.39 seconden en kwam zo dus het dichtst in de buurt van de tijd van Spits. En ook op de 3de plaats kregen we een amazone met de Italiaanse Andrea Benatti. In het zadel van de 14-jarige Cascadeur 31 (Converter I) wist zij dan weer een tijd van 53.05 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   ANDREA BENATTI   |   BARBARA SCHNIEPER   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions