Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 22:02 - Jumping

Ook Rik Hemeryck scoort rankingpunten!

Na François Mathy Jr. gisteren was het vandaag de beurt aan Rik Hemeryck om zich in de picture te rijden tijdens het viersterrenconcours van Bourg en Bresse in Frankrijk. In de 1.50m hoofdrubriek was hij vanmiddag een van de 8 combinaties die het in basisomloop foutloos wisten te houden en zich zo konden plaatsen voor de barrage. Daarin hield Hemeryck het met zijn 9-jarige ruin Maestro De Brandegem (Ready Boy Des Forets) opnieuw foutloos en zijn chronotijd van 46.47 seconden leverde hem een mooie 6de plaats op.  

 

Het waren opnieuw de Franse ruiters die wisten te domineren met op kop veteraan Michel Robert. Die zat in het zadel van de 12-jarige merrie Emerette (Diarado) en met een chronotijd van 35.48 seconden wist hij de overwinning opnieuw in eigen land te houden. Aymeric De Ponnat wist na Michel Robert de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zadelde de 11-jarige merrie Elize (Bamako de Muze) en wist de klok te stoppen op 35.84 seconden. Roger Yves Bost sloot het integrale Franse podium af op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Bluemuch Des Baleines (Chacco Blue) naar de eindmeet in 36.19 seconden.

 

TAGS   |   AYMERIC DE PONNAT   |   MICHEL ROBERT   |   RIK HEMERYCK   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions