Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 21:17 - Jumping

Thibeau Spits scoort ook in hoofdrubriek!

Thibeau Spits heeft er opnieuw een goede dag opzitten in het Equieffe Equestrian Centre van het Italiaanse Gorla Minore. Nadat hij zich vanmorgen Juragold Bormes al wist te klasseren in de 1.40m rubriek wist hij vanmiddag ook te scoren in de 1.50m hoge Longines Rankingproef van de CSI3* competitie. Spits rekende op de 9-jarige merrie Cristalia De Ravel (Corofino I) en na een foutloze 2de fase in 31.10 seconden wist hij uiteindelijk beslag te leggen op de 10de plaats.

 

De winst in deze  rubriek was andermaal voor de Britse amazone Holly Smith. Die zat in het zadel van haar 13-jarige Denver (Albfuehren’s Memphis) en met een chronotijd van 28.61 seconden wist zij de concurrentie op afstand te houden. De 2de plaats ging naar de Ierse ruiter Dermott Lennon. Die kruiste de meet in 29.22 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige MJM Pursuit (N-Aldato). De Mexicaan Manuel Gonzalez Dufrane tenslotte wist plaats 3 voor zijn rekening te nemen. Vergezeld van de 14-jarige Hortensia Van De Leeuwerk (VDL Corland) wist hij een tijd van 29.50 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   DERMOT LENNON   |   HOLLY SMITH   |   MANUEL GONZALEZ DUFRANE   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions