Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 19:56 - Jumping

Schmidt leidt Belgisch podium in Bonheiden!

Op het internationale concours van Bonheiden heeft de Belgische delegatie vanmiddag de 1.40m hoofdrubriek volledig naar hun hun hand weten te zetten. Het integrale podium kleurde er Belgisch met op kop Jerome Schmidt en zijn 11-jarige schimmelmerrie Etoille (Corlensky G). In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen snelde Schmidt naar een finishtijd van 35.62 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats ging naar de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele, die de afgelopen weken in bloedvorm verkeert. Hij rekende op de 9-jarige ruin Mac Jack Courtier (Indoctro) en wist de klok te stoppen op 35.92 seconden. Virginie Thonon vervolledigde dat Belgische podium op de 3de plaats. Zij rekende op haar 14-jarige High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) die ze naar de meet wist te sturen in 36.12 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Benny Naessens met Mistral van de Vogelzang (Elvis Ter Putte), een 11de plaats voor Nadège Janssen met Mersey Vdb (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Bart Clarys met Louisiano van het Blondveld (Elvis Ter Putte) en een 13de plaats voor Marine Lenoble met Houlahoup de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions