Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 19:31 - Jumping

De Shanghai Swans winnen de League!

Op de Longines Global Champions Tour van Madrid stond vanmiddag de tweede en beslissende ronde van de Global Champions League op het programma. De Shanghai Swans van de Duitser Christian Ahlmann en de Oostenrijker Max Kühner stonden na de eerste ronde van gisteren aan de leiding en konden die leiderspositie vandaag ook vasthouden.

 

Zowel Ahlmann als Kühner kozen vandaag wel voor een ander paard. Zo rekende Ahlmann op de 11-jarige Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) terwijl Kühner koos voor de 10-jarige Elektric Blue P (Eldorado van de Zeshoek). Beide heren wisten hun prestatie van gisteren nog eens te herhalen en zorgden dus beiden voor een nieuwe foutloze omloop. Zo eindigden de Shanghai Swans als enige foutloos over de hele lijn en dit in een tijd van 153.58 seconden.

 

Ook het Madrid In Motion van de familie van der Vleuten kon hun 2de plaats van gisteren behouden. Maikel hield net als gisteren foutloos met de 11-jarige Beauville Z (Bustique) terwijl vader Eric en de 15-jarige Wunschkind (Casall) de ring verlieten met 4 strafpunten. Zo kwamen zij met het strafpunt van gisteren op een totaal van 5 strafpunten en dit in een tijd van 158.80 seconden.

 

Voor de 3de plaats kregen we wel een verschuiving in het klassement, want deze ging uiteindelijk naar de Paris Panthers. Gisteren wisten Harrie Smolders en Nayel Nassar in totaal voor 12 strafpunten te zorgen, maar vandaag bleven zowel Smolders met de 10-jarige Bingo du Parc (Mylord Carthago) als Darragh Kenny met de 14-jarige VDL Cartello (Cartani) foutloos, waardoor ze op een totaal van 12 strafpunten bleven staan.

 

Individueel

 

In het individuele klassement was het de Brit Ben Maher die met de overwinning ging lopen. Hij zat in het zadel van zijn 12-jarige topper Explosion W (Chacco Blue) en wist in 68.67 seconden dus de snelste tijd op het scorebord te zetten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions