Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 18:14 - Jumping

Jos Verlooy grijpt naast podiumplaats

Na de Longines Rankingproef van gisterenavond was het vanmiddag in het Sentower Park van Opglabbeek opnieuw tijd om voor de rankingpunten te strijden. In deze 1.50m hoge GP-kwalificatie was er een 4de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy. In het zadel van de 11-jarige hengst Fabregas (Zambesi TN) snelde Verlooy naar een finishtijd van 63.95 seconden, maar daarmee strandde hij dus uiteindelijk net naast een podiumplaats.

 

De winst ging net als donderdag tijdens de 1.40m hoofdrubriek naar de Duitser David Will met de 16-jarige ruin Stakkato Rouge (Stakkato). Will haalde opnieuw alles uit de kast en met een chronotijd van 59.73 seconden had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Deense amazone Zascha Nygaard Andreasen wist na Will de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Zij rekende op de 11-jarige Quinn 33 (Quidam de Rêvel), maar moest in 61.73 seconden dus duidelijk haar meerdere erkennen in de Duitser. De 3de plaats ging hier naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Willem Greve me de inmiddels 17-jarige Carambole (Cassini I). Greve had er dan weer 63.48 seconden voor nodig om de eindmeet foutloos te bereiken.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Tim Prouvé met Echos Son Z (Echo Van ’t Spieveld), een 8ste plaats voor Nicola Philippaerts met Gijs (Kashmir Van Schuttershof) en een 12de plaats voor Elisa Strubbe met Grey Boy B (Singapore).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   JOS VERLOOY   |   WILLEM GREVE   |   ZASCHA NYGAARD ANDREASEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions