Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 17:44 - Jumping

Thibeau Spits strandt buiten de top 5…

Terwijl er deze week ook heel wat actie is in eigen land met de concoursen van Opglabbeek en Bonheiden is Thibeau Spits deze week nog steeds aan het werk op Italiaanse bodem en meer bepaald in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore. Spits wist zich daar vanmorgen opnieuw in de prijzen te rijden in de 1.40m hoge ochtendrubriek. Hij zadelde daarvoor zijn 12-jarige zwarte ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) en een foutloze barrage in 37.07 seconden leverde hem een mooie 6de plaats op.

 

De winst in dit ochtendnummer was voor de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar. Die rekende op de 10-jarige Bilbot (Quickly de Kreisker) en wist alles en iedereen achter zich te laten met een chronotijd van 35.05 seconden. Het zilver bleef dan weer in eigen land en daarvoor zorgde Emiliano Liberati. Vegezeld van de 11-jaige Cotoki (Catoki) kruiste hij  de meet in 36.27 seconden. De Duitser Alexander Müller tenslotte wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zette met de 9-jarige Muse De Bourguignon (Action-Breaker) de klok stil op 36.96 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions