Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2021 17:27 - Jumping

Koen Vereecke komt kleine seconde tekort…

De derde dag van het internationale concours in het Limburgse Sentower Park startte vanmorgen op de grote Ashford Arena met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Daarin was er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Koen Vereecke, die de voorbije dagen weeral enkele klasseringen bij mekaar wist te springen en die gisteren nog de rubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen. Vereecke zat vanmorgen in het zadel van de 10-jaige merrie l’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab der Rêve) en met zijn tijd van 30.13 seconden in de 2de fase kwam hij een kleine seconde tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen.

 

Het was de Duitse snelheidsduivel Richard Vogel die hier een stokje voor wist te steken. Hij stuurde de 15-jarige Lesson Peak (Lord Z) naar een finishtijd van 29.33 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden. De Amerikaanse amazone Laura Kraut vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij rekende op de 8-jarige Diadem du Thot (l’Arc de Triomphe) die ze aan de meet wist te brengen in 30.80 seconden.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 9de plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Casall), een 10de plaats voor Viktor Daem met Ghost Z (Game Boy D), een 12de plaats voor Zoe Conter met Soory de l’Hallali (For Pleasure), een 14de plaats voor Leonie Peeters met Untouch Z (Untouchable), een 15de plaats voor Olivier Philippaerts met Dagada des Grevis (Cardento VDL) en een 19de plaats voor opnieuw Gilles Dunon, ditmaal met Aurora Dlc Z (Andiamo Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions