Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2021 18:29 - Jumping

François Mathy scoort rankingpunten!

François Mathy Jr. is een van de landgenoten die deze week nog nationale driekleur verdedigt op het viersterrenconcours van Bourg en Bresse in Frankrijk. Vanmiddag liet Mathy zich daar opmerken met zijn 13-jarige topruin Uno de la Roque (Numero Uno). Samen waren ze namelijk een van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage in de 1.50m hoge Longines Rankingproef. En daarin wisten ze in 37.50 seconden ook de tweede snelste tijd neer te zetten, maar een springfout zorgde er helaas voor dat ze uiteindelijk vrede moesten nemen met een 6de plaats.

 

We kregen een integraal Frans podium met op kop Julien Anquetin. Die had de 10-jarige ruin Blood Diamond Du Pont (Diamant de Semilly) gezadeld en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen na een foutloze ronde in 37.04 seconden. Pénélope Leprévost volgde op de 2de plaats. Zij stuurde haar 12-jarige hengst Vancouver De Lanlore (Toulon) naar de meet in 37.88 seconden. Op de 3de plaats tenslotte kregen we met Edward Levy nog zo’n snelheidsduivel. Hij rekende op de 15-jarige Sirius Black (Calisco du Pitray) met wie hij de finish wist te halen in 39.04 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions