Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2021 18:12 - Jumping

Podiumplaats voor Andres Vereecke!

Op de internationale jumping van Bonheiden stond er vanmiddag opnieuw een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin kregen we met Andres Vereecke net als gisteren een Belg op het podium. Vereecke zadelde de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly), met wie hij gisteren ook al geklasseerd was in de 1.35m rubriek, en met een foutloze 2de fase in 24.14 seconden wist hij de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement zagen we de goedlachse Colombiaan Dayro Arroyave. Die zat in het zadel van de eveneens 10-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) en samen wisten zij de eindmeet te kruisen in 23.78 seconden. Na zijn overwinning van gisteren was er ditmaal een 2de plaats voor de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa met de 11-jarige vosmerrie Kassandra Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike). Zij hadden en 24.12 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen en daarmee waren ze een fractie van een seconde sneller dan Vereecke.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Mac Jack Courtier (Indoctro), een 5de plaats voor Gilles Thomas met Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze), een 6de plaats voor Gregory Wathelet met My Lord’s Way (Mylord Carthago), een 11de plaats voor Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte), een 13de plaats voor Cyril Cools met Grupo Prom Rahmannshof Before (Tenerife VDL), een 14de plaats voor Ann-Sophie de Reviere met Jade van het Groene Dak (Nabab de Rêve) en een 15de plaats voor José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions