Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2021 15:53 - Jumping

Appelen laat de concurrentie achter zich!

In het Sentower Park van Opglabbeek heeft onze landgenoot Jeroen Appelen vanmiddag voor een nieuwe Belgische overwinning weten te zorgen. In de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie werd hij iets na de middag de winnaar met de 9-jarige merrie Sina, een dochter van Spiderman met wie hij begin deze maand in Valkenswaard ook al 2 proeven wist te winnen. Appelen spurtte in de 2de fase naar een finishtijd van 27.13 seconden en daar wist hij nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

De Duitser Richard Vogel wist na Appelen zowel de 2de als de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Voor de 2de plaats kon hij rekenen op de 8-jarige Daymian 4 (Darco), die hij naar de finish stuurde in 27.14 seconden, en voor de 3de plaats op de 11-jarige Floy VDL (Baltic VDL), en dit na een chronotijd van 27.22 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Koen Vereecke met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z), een 7de plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Casall), een 10de plaats voor Annelies Vorsselmans met Madison (Indoctro), een 15de plaats voor Karel Cox met Esteluna CI Z (Elvis Ter Putte) en een 17de plaats voor Tim Prouvé met Echos Son Z (Echo Van ’t Spieveld).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions