Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/05/2021 21:41 - Jumping

Uitstekende start voor Bunoit Moeskops!

Bij onze Noorderburen wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Voor ons land komt daar onder andere Bunoit Moeskops aan de start en die begon vanmiddag meteen uitstekend aan zijn concours! In de 1.40m hoge GP-kwalificatie werd hij namelijk de eindlaureaat met zijn 11-jarige ruin Kiarado (Diarado). In een proef rechtstreeks op tijd snelde Moeskops naar een finishtijd van 66.77 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.  

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats amazone Mel Thijssen. Die had de 10-jarige merrie Galisha (Numero Uno) gezadeld, maar met haar tijd van 67.13 seconden kwam ze tekort om de ook meteen voor een Nederlandse overwinning te zorgen. De 3de plaats was voor Siebe Kramer. Die was vergezeld van de 12-jarige merrie Evermeta (Mr. Blue) en samen kwamen zij over de meet in 69.46 seconden.  

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   MEL THIJSSEN   |   SIEBE KRAMER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions