Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 19:48 - Jumping

Guery wordt 3de in CSI2* GP van Opglabbeek!

Na zijn goede prestaties van vorige week op de Hubside Jumping van St. Tropez in Frankrijk heeft Jérôme Guery nu ook voor een mooie prestatie weten te zorgen in eigen land. Op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek sprong hij vanmiddag naar een 3de plaats in de afsluitende CSI2* GP. Guery zadelde daarvoor de 9-jarige schimmelruin Great Britain V en hij stuurde de zoon van Nabab de Rêve in een 17-koppige barrage foutloos naar de meet in 35.92 seconden.

 

De overwinning ging naar de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop, de stalamazone van Stephan Conter. Zij zat in het zadel van de 13-jarige ruin de Flipper (Flipper d’Elle) en met een tijd van 35.80 seconden wist zij alles en iedereen achter zich te houden. Verder wist ook de Britse Lily Attwood de prestatie van Guery nog  te overtreffen. Attwood was vergezeld van de 11-jarige Karibou Horta (Landor S), die we nog kennen van onder het zadel van Jos Verlooy, en met een finishtijd van 35.84 seconden nestelde zij zich op de 2de plaats.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 13de plaats voor Nicola Philippaerts met Moya Vd Bisschop (Darco), een 14de plaats voor Rik Hemeryck met Maestro de Brandegem (Ready Boy des Forets) en een 16de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met Crescendo Mb Z (Clinton I).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   KENDRA CLARICIA BRINKOP   |   LILY ATTWOOD

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions