Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 19:32 - Jumping

Kumps 5de in de CSI4* GP van Gorla Minore!

In het Equieffe Equestrian Centre van het Italiaanse Gorla Minore stond vanmiddag op 15.00u de CSI4* GP op het programma. Van de 50 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.55m hoge hoofdrubriek wisten er 13 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de  barrage, waaronder met Alexander Kumps en Thibeau Spits ook 2 landgenoten.

 

Het was Alexander Kumps die in die barrage het beste Belgische resultaat wist neer te zetten. In het zadel van de 10-jarige Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) slaagde hij er opnieuw in om alle balken netjes in de lepels te houden en zijn finishtijd van 36.23 seconden leverde hem een 5de plaats op. Thibeau Spits kreeg met zijn eveneens 10-jarige schimmelmerrie Classic Touch DH (Casall) 2 springfouten en moest uiteindelijk vrede nemen met de 12de plaats.

 

De overwinning ging naar de Zwitserse nummer 1 van de wereld Steve Guerdat. Die was vergezeld van de 13-jarige merrie Uranie de Belcour (Flipper d’Elle) en met een foutloze barrage in 33.32 seconden wist hij een nieuwe GP-overwinning op zijn palmares te schrijven.

 

De 2de plaats ging naar de Ier Harry Allen, de jongere broer van Bertram Allen. Hij rekende op de 10-jarige Guinness (Nabab de Rêve) en kruiste de eindmeet in 33.56 seconden. De Marokkaan Abdelkebir Ouaddar vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 13-jarige Istanbull v.h. Ooivaarshof (Casall) naar de meet in 33.94 seconden.

 

TAGS   |   ABDELKEBIR OUADDAR   |   ALEXANDER KUMPS   |   HARRY ALLEN   |   PATRIK SPITS   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions