Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 13:43 - Jumping

Luiz Felipe Neto de Azevedo 3de in CSIU25 GP

Nadat hij vrijdag al de 1.35m rubriek wist te winnen heeft onze landgenoot Luiz Felipe Neto de Azevedo nu ook weten te scoren in de CSIU25 Grand Prix van Gorla Minore. Neto de Azevedo rekende opnieuw op zijn 8-jarige vosmerrie Cirimba Z (Cicero Z Van Paemel) en was een van de slechts 3 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin kreeg hij helaas als enige een springfout waardoor hij uiteindelijk op de 3de plaats strandde.

 

De winst ging naar onze Noorburen met Niels Kersten en de 9-jarige merrie Tippy Z (Tyson). Kersten wist het dus wel foutloos te houden en met zijn tijd van 31.77 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2de plaats ging naar de Britse amazone Georgia Tame. Die zat in het zadel van de 10-jarige merrie Lady Star Van Dorperheide (H&M Zilvestar T) en samen wisten ze de meet te bereiken in 34.13 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions